Garanti på forsegling med Multiseal

Hos Selandia Lækagesporing har man gennem flere år arbejdet med Multiseal og har rigtig gode erfaringer, når produktet bruges på de rigtige opgaver. Derfor giver man gerne garanti på de udførte opgaver.

Garanti på forsegling med Multiseal

Selandia Lækagesporings store erfaring inden for tætning af rørskader er opbygget over en længere årrække, hvor virksomheden har samarbejdet med flere forsikringsselskaber med taksering / vurdering af skader. Indenfor de sidste par år har Selandia Lækagesporing også tilbudt og udført tætning af skjulte lækager med Multiseal.

Man skal vide, hvad man gør
Jens Erik Mortensen fra Selandia Lækagesporing har rigtig gode erfaring med Multiseal, når det anvendes korrekt. ”Det er vigtigt man ved, hvad men har med at gøre og får udført sporing og forarbejde rigtigt,” siger Jens Erik. ”Har vi fx først set fugt og skimmelsvamp, er Multiseal ikke den rigtige løsning. Der må som sådan ikke være synlige skader. Samtidig laver vi trykmålinger på, om det er forsvarligt at bruge forsegling, inden vi træffer den endelige beslutning.”

Vores erfaringer viser, at kun på 3-5 % af de opgaver
vi har udført med Multiseal-forsegling, får vi en reklamation.
Det er umiddelbart bedre end ved ”traditionel” reparation.
Derfor giver vi også 1 års garanti på en reparation og
overvejer at gå op til 2 år.

Jens Erik

Garanti på reparation
Jens Erik Mortensen samarbejder med flere af landets forsikringsselskaber og er også selv tidligere taksator og uddannet VVS’er. ”Vores erfaringer viser, at kun på 3-5 % af de opgaver vi har udført med forsegling, får vi en reklamation. Det er umiddelbart bedre end ved ”traditionel” reparation. Derfor giver vi også 1 års garanti på en reparation og overvejer at gå op til 2 år.”

Claus Petersen
Har du spørgsmål?

Kontakt Claus Petersen

Senior Konsulent

Over 40 års erfaring med Multiseal

Multiseal