Multiseal kan udbedre lækager i din gulvvarme

Oplever du tegn på utæt gulvvarme?

Når du er privat boligejer, kan du komme ud for nogle uforudsete overraskelser, hvor nogle er mere sandsynlige end andre. Især oplever mange at blive ramt af skader på rør, herunder utætheder i gulvvarmen. Det kan være svært at forudsige, hvornår rørskaden sker, og i hvilket omfang, men oplever du tegn på utæt gulvvarme, så bør du handle på det straks, da det ellers kan koste dig dyrt i både besvær, tid og penge.

Forestil dig, at gulvvarmen ikke virker. Det kan give noget af et iskoldt gys, hvis klinkerne på dit badeværelsesgulv ikke er opvarmet fra morgenstunden. Særligt i de kolde vintermåneder. Det kan ligefrem blive ubehageligt at opholde sig i længere tid i køkkenet eller stuen, hvis der ikke er den rette rumtemperatur. Når først du har vænnet dig til at have gulvvarme, så er det meget svært at undvære.

Reparation af utæt gulvvarme skal udføres af en professionel

Det kan det være frustrerende, hvis gulvvarmen pludselig ikke virker. Det kan skyldes mange ting, men ofte er der tale om en skjult lækage et sted på et af rørene i gulvet, og at gulvvarmen af den grund ikke varmer optimalt. Hvis dette er tilfældet, er det utrolig vigtigt, at du hurtigst muligt kontakter din lokale, professionelle VVS’er eller et lækagesporingsfirma til sporing af utæt gulvvarme, så du minimerer risikoen for, at en lækage vil føre til yderligere skader.

Reparation af utæt gulvvarme er ikke noget du, som privat boligejer, lige selv ordner. Det kræver en professionel. Alt efter lækageskadens alvorlighed og dermed omfanget af skadesudbedringen, kan du risikere at skulle bryde hele gulvet op. Det er enhver boligejers mareridt, og desværre sker det faktisk oftere, end man skulle tro. For langt de fleste er det både en langvarig, bøvlet og bekostelig affære.

Men er problemet svært tilgængelige lækager eller lækager, som ikke præcist kan lokaliseres? Uanset problemet bør du rådføre dig med din lokale professionelle, som kan hjælpe dig til den rigtige løsning. For der findes faktisk et alternativ, som giver dig en mere prisvenlig tætning af skjulte lækager – helt uden støj og støv.

Multiseal er en effektiv løsning til utæt gulvvarme

Oplever du tegn på utæt gulvvarme, kan Multiseal meget vel være løsningen for dig. Især hvis du gerne vil undgå besværet og omkostningerne ved at bryde dit gulv op. For det bliver aldrig helt det samme igen. Multiseal er et flydende tætningsmiddel, som tilsættes direkte til vandet i et lukket kredsløb for at tætne skjulte lækager. Det tager 3 døgn at udføre reparationen, og du slipper helt for byggerod.

Multiseal giver dig en varig tætning af skjulte lækager, som desuden næsten ingen miljøpåvirkning har. Derfor er det ofte mere ressourcebesparende og miljørigtigt sammenlignet med den traditionelle metode, da der anvendes færre materialer og mindre tid. Og du kan endda anvende det pågældende rum uden begrænsninger i løbet af de 3 dage, hvor tætningen står på.

Det bliver ikke meget nemmere.
Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Hvordan dækker forsikringen ved utæt gulvvarme?

Utætheder i gulvvarmen kan give følgeskader, som ødelægger materialer, og i værste fald kan det betyde en masse besvær og spildte penge. Men hvordan dækker forsikringen ved utæt gulvvarme? Ja, det er et spørgsmål, mange private boligejere stiller, men svaret er forskelligt alt efter, hvor meget din husforsikring dækker. Derfor skal du tjekke din police og betingelserne hos dit eget forsikringsselskab. Men har du udvidet rørforsikring, kan du typisk få dækket omkostningerne ved anvendelse af Multiseal.

Flydende tætning af skjulte lækager

Livet som boligejer kan byde på lidt af hvert. Derfor er det vigtigt, at du sikrer dig, at selv små revner bliver tætnet, når du skal udbedre skjulte lækager i dit gulvvarmesystem.

Vil du vide mere om, hvordan du kan anvende Multiseal som flydende tætning af skjulte lækager i din gulvvarme, kan du med fordel læse vores kundecases. Og har du brug for at tale nærmere med en professionel, kan du altid kontakte vores certificerede Multiseal-partnere over hele landet, som kan yde den rette rådgivning.

HVORDAN KAN VI

HJÆLPE DIG?

Har du spørgsmål eller lyst til at vide lidt mere om Multiseal,
er du meget velkommen til at kontakte os.

Klik her for at kontakte os

Over 40 års erfaring med Multiseal

Multiseal