Multiseal kursus

Bliv specialiseret Multiseal-installatør

Skal du og dine kunder have det fulde udbytte af Multiseal, anbefaler vi, du tager vores Multiseal-kursus som tager ca. ½ dag. Alle erfaringer fra vores nuværende partnere viser, det øger kvaliteten af resultatet og holdbarheden.

Med kurset udvider du din værktøjskasse ved at blive specialiseret i et innovativt og mere miljørigtigt højkvalitets alternativ til den konventionelle reparation af skjulte lækager i varmesystemer, gulvvarme, vandsledninger, kloakker og meget mere.

Efter gennemført kursus modtager du et certifikat, og du markedsføres som certificeret Multiseal-partner på vores hjemmeside. Desuden udleverer vi markedsføringsmateriale til dig, som du kan anvende på dine biler og hjemmeside.

Det er gratis at deltage.

Se og download vores flyer med info her.

Kurset giver en omfattende introduktion til korrekt anvendelse af Multiseal, hvilken type du bør vælge til den enkelte opgave, hvordan kundens anlæg klargøres til Multiseal samt hvilket udstyr du med fordel kan anvende.

 

Praktisk information

Kurset giver både en teoretisk og praktisk træning i anvendelse af Multiseal produkter indenfor følgende områder: Varmeanlæg, gulvvarmeanlæg, drikkevandsledninger, faldstammer og jordforlagt, kloakledninger, svømmebassiner samt sol- og jordvarmesystemer.

Tid og sted

Kurset tager ½ dag. Se kursusoversigten for kommende datoer. Er der ikke en dag som passer dig, så kontakt os. Kurset foregår i vores undervisningslokaler hos Unipak i Galten.
Tid og sted

Indhold

Kurset omfatter et praktisk forløb, kursusmateriale, brochurer og markedsføringsmateriale samt forplejning. Med kurset specialiserer du dig i en non-destruktiv reparationsmetode der er uden ophugning og omfattende indgreb i bygningskonstruktionen.

Beskrivelse

Med Multiseal kan du tilbyde din kunde et innovativt højkvalitets alternativ til den konventionelle reparation af skjulte lækager i varmesystemer, gulvvarme, vandsledninger, kloakker og meget mere.

HVORDAN KAN VI

HJÆLPE DIG?

Har du spørgsmål eller lyst til at vide lidt mere om Multiseal,
er du meget velkommen til at kontakte os.

Klik her for at kontakte os

Over 40 års erfaring med Multiseal