Multiseal-kursus til VVS

Bliv specialiseret Multiseal-installatør

Skal du og dine kunder have det fulde udbytte af Multiseal, anbefaler vi, du tager vores Multiseal-kursus som tager ca. ½ dag. Alle erfaringer fra vores nuværende partnere viser, det øger kvaliteten af resultatet og holdbarheden.

Med kurset udvider du din værktøjskasse ved at blive specialiseret i et innovativt og mere miljørigtigt højkvalitets alternativ til den konventionelle reparation af skjulte lækager i varmesystemer, gulvvarme, drikkevandsledninger, kloakker og meget mere.

Se og download vores flyer med info her.

Kurset giver en omfattende introduktion til korrekt anvendelse af Multiseal, hvilken type du bør vælge til den enkelte opgave, hvordan kundens anlæg klargøres til Multiseal samt hvilket udstyr du med fordel kan anvende.

Vi tilpasser vores kurser ifht. Corona-situationen.

Kursus i “Corona-tiden”

Vores kursuslokaler er indrettet således, at vi stadig kan afholde kurser med op til 4 deltagere, og vi følger naturligvis sundhedsmyndighedernes anvisninger i henhold til hygiejne.

 

Praktisk information

Kurset giver både en teoretisk og praktisk træning i anvendelse af Multiseal produkter indenfor følgende områder: Varmeanlæg, gulvvarmeanlæg, drikkevandsledninger, faldstammer og jordforlagt, kloakledninger, svømmebassiner samt sol- og jordvarmesystemer.

Tid og sted

Kurset tager ½ dag. Se kursusoversigten for kommende datoer. Er der ikke en dag som passer dig, så kontakt os. Kurset foregår i vores undervisningslokaler hos Unipak i Galten.
Tid og sted

Indhold

Kurset omfatter et praktisk forløb, kursusmateriale, brochurer og markedsføringsmateriale samt forplejning. Med kurset specialiserer du dig i en non-destruktiv reparationsmetode der er uden ophugning og omfattende indgreb i bygningskonstruktionen.

Beskrivelse

Med Multiseal kan du tilbyde din kunde et innovativt højkvalitets alternativ til den konventionelle reparation af skjulte lækager i varmesystemer, gulvvarme, drikkevandsledninger, kloakker og meget mere.

Over 40 års erfaring med Multiseal

Ressourcebesparende og miljørigtigt

Opnå de bedste resultater

Har du brug for rådgivning?