Multiseal er ofte en stor fordel ved skjulte lækager

Mads er taksator og oprindeligt uddannet smed. Han kender alle fordelene ved Multiseal for såvel kunden som hans arbejdsgiver – et fynsk forsikringsselskab med afdelinger på landsplan.

I første omgang vælger Mads ofte, at der skal anvendes Mutiseal, når en kunde har en skjult lækager i et lukket system med varmt vand fx gulvvarme, hvor der ikke er synlig fugt eller skjolder.

Bedst og billigst
”Vi går altid efter den løsning, som giver bedst mening,” fortæller Mads. ”Det skal være både den bedste for kunden og billigste for os som forsikringsselskab. I dag bruger vi derfor ofte Multiseal ved skjulte lækager på varmesystemer som er vandbåret, men kan også se det som en mulighed ved lækage på

jordvarme eller pool-anlæg. Det er også en stor fordel for vores kunder, at de undgår støv og larm og fortsat har adgang til fx badeværelse under reparationsarbejdet.”

På hovedparten af sagerne anslår Mads besparelsen til 30-40 % i forhold til alternativet, hvor gulvet skal brydes op og på enkelte sager helt op til 80 %, hvis lækagen er under et  meget kostbart gulv. ”Samtidig ved vi af erfaring, at det kan give nye problemer hver gang et gulv brydes op. Derfor vil vi gerne undgå det – både for kunden og vores skyld,” siger Mads.

I dag bruger vi ofte Multiseal ved skjulte lækager
på varmesystemer som er vandbåret,
men kan også se det som en mulighed ved lækage
på jordvarme eller pool-anlæg.

Mads, Taksator

Uddannet smed
Mads er uddannet smed og arbejdede med Multiseal, inden han kom til forsikringsselskabet som taksator.  ”På mange sager ser jeg en fordel i at lade et sporringsselskab starte ud med at besigtige skaden hos kunden, ” siger Mads. ”Efterfølgende ser vi så på, om løsningen er Multiseal. Her kommer min baggrund som smed mig naturligvis til gode.”

En holdbar løsning
Mads har gode erfaring med Multiseal, og hører også meget godt om det fra de sporringsfirmaer og VVS’er han samarbejder med, når produktet anvendes på de egnede rørskader, og der bliver gjort det rigtige forarbejde. ”Jeg har valgt, at der skulle anvendes Multisal på en del sager de sidste fem år her hos det fynske forsikringsselskab og kun én enkelt gang har der efterfølgende været en reklamation på det. Når jeg samtidig ser på fordelene for vores kunder, og de besparelser det giver, kan jeg kun se det som en win win i rigtig mange sager.”

Claus Petersen
Har du spørgsmål?

Kontakt Claus Petersen

Senior Konsulent

Over 40 års erfaring med Multiseal