Multiseal til tætning af utætte varmerør i din bolig

Flydende tætning af utætte varmerør

Utætheder i varmerør er i sig selv ikke mere alvorlige end skjulte utætheder i andre rør. Men de kan være alvorlige i den forstand, at de er svære at opdage og derfor ofte først bemærkes, når følgeskaden bliver synlig. For de fleste betyder det, at den samlede skadesudbedring ender med at blive langsommelig, bøvlet og bekostelig. Men med Multiseal kan du slippe hurtigt og billigt.

Rørskader er en af boligejernes største hovedpiner, da det ofte kan ende med tusindvis af kroner i renoveringsomkostninger. De fleste kan nikke genkendende til, at det er noget af et besvær at udbedre utætte varmerør eller andre skjulte lækager. Især når både gulve og vægge først skal brækkes op og sidenhen genetableres. Det tager nemlig tid, det sviner, og du kan ikke bruge det pågældende rum, så længe skadesudbedringen står på. Men heldigvis findes der en alternativ løsning, hvis du har problemer med utætte varmerør.

Sådan tjekker du varmerør for utætheder

Livet som boligejer kan byde på lidt af hvert. Derfor skal du sikre dig, at selv små revner bliver tætnet, når du skal udbedre skjulte lækager i vægge, gulve og andre skjulte steder i din bolig. Men først og fremmest er det vigtigt, at du tjekker dine varmerør for utætheder, så du minimerer risikoen for følgeskader.

Du skal jævnligt følge med i, om der skal fyldes vand på dit varmeanlæg. Skal du ofte gøre det, er det tegn på utætheder i dit varmerørsanlæg. En tommelfingerregel er, at hvis du skal fylde vand på oftere end to gange om året, så vil det betegnes som for meget. Hvis du har mistanke om, at dit varmeanlæg er utæt, bør du hurtigst muligt kontakte en professionel VVS-installatør eller et lækagesporingsfirma, som kan udføre sporing af utætte varmerør i din bolig.

Multiseal er en effektiv løsning til tætning af varmerør

Konstaterer din lokale professionelle skjulte lækager, som ikke præcist kan lokaliseres, er Multiseal en effektiv løsning. Det er et flydende tætningsmiddel, som tilsættes direkte til vandet i et lukket kredsløb for at tætne utætte varmerør. Vær opmærksom på, at Multiseal ikke er en gør-det-selv løsning, men et produkt for professionelle.

Den flydende tætning tager 3 døgn at udføre, og du slipper helt for byggerod, støj og støv. Derfor er det en effektiv tætningsløsning sammenlignet med den traditionelle metode til skadesudbedring, hvor du helt kan undgå at brække gulve op og rive vægge ned. Ligesom du undgår at skulle undvære varme i flere uger.

Multiseal Heat til varmeanlæg

Hvordan dækker forsikringen ved utætte varmerør?

De fleste private boligejere har en husforsikring, men der kan være stor forskel på, hvor meget den dækker ved utætte varmerør. Derfor skal du først og fremmest kigge din police igennem og undersøge betingelserne, eller ringe til dit forsikringsselskab for at finde ud af hvad den præcist dækker.

Har du tegnet en udvidet rørskadeforsikring som tillæg til din husforsikring, kan du typisk få erstatning for skader som følge af utætte varmerør.

Varig tætning af skjulte lækager

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan anvende Multiseal som flydende tætning af skjulte lækager i dine varmerør, kan du med fordel læse vores kundecases. Og har du brug for at tale nærmere med en professionel, kan du altid kontakte vores certificerede Multiseal-partnere over hele landet, som kan yde den rette rådgivning.

HVORDAN KAN VI

HJÆLPE DIG?

Har du spørgsmål eller lyst til at vide lidt mere om Multiseal,
er du meget velkommen til at kontakte os.

Klik her for at kontakte os

Over 40 års erfaring med Multiseal