Udlejning af udstyr til brug af Multiseal

Hos Unipak A/S vil vi naturligvis gerne hjælpe alle vores Multiseal-partnere godt i gang med brugen af Multiseal. Vi ved af erfaring, at Multiseal kan spare mange VVS´ere såvel som deres kunder både tid og penge, og derfor har vi gjort det nemt for alle vores samarbejdspartnere at benytte Multiseal uden først at skulle ud og investere i stort og dyrt udstyr.

Hos Unipak A/S tilbyder vi, i samarbejde med Skjoldborg Elektro Service, udlejning af diverse forskellige pumper, beholdere samt andet udstyr til brug af Multiseal – det er billigt, nemt og ligetil.

Lej VVS udstyr til brug af Multiseal

Der er mange fordele ved at leje dit udstyr til brug af Multiseal. For det første vil det for de fleste være økonomisk mere fornuftigt at leje udstyret fra dag til dag fremfor at købe det helt fra ny. På den måde kan du nemlig sikre dig, at du kun betaler for udstyret, når du faktisk har kundeopgaver, der involverer brugen af Multiseal. For det andet får du som fagperson mulighed for at teste og kvalitetsvurdere Multiseal, når du vælger i første omgang at leje udstyret. Skulle du, mod al forventning, ikke ønske at bruge Multiseal fremover, har du nemlig ikke investeret store beløb i udstyr og pumper specifikt til produktet.

Herunder kan du læse mere om nogle af de forskellige typer af pumper og beholdere, du kan leje til brug af Multiseal. Ønsker du en komplet liste over produkterne samt deres pris, se da den vedlagte prisliste.

Rems Solar Push

Rems Solar Push er en pumpe med varmelegeme til brug ved rørtætning med Multiseal. Denne pumpe gør det nemt at udføre tætning ved at sende Multiseal direkte gennem fyret. Pumpens varmelegeme sørger i øvrigt for, at produktet hele tiden vil have den rette temperatur til hærdning. Du kan leje pumpen hos os for kun 385,- pr. dag.

Membranpumpe

Skal du benytte Multiseal-produkterne til tætning af kloakrør, kan du hos os leje en eller flere membranpumper til netop dette formål. Membranpumperne udleveres i komplet tilstand med slanger og kan lejes for kun 550,- pr. styk pr. dag.

Trykbeholder

Hos os kan du også leje en kvalitetssikret Multiseal G 21 J trykbeholder med kompressortilslutning, som kan bruges til påfyldning af samtlige Multiseal produkter. Beholderen gør det nemt og sikkert at arbejde med Multiseal i det daglige og kan lejes for kun 180,- pr. dag.

Ud over ovenstående tilbyder vi også udlejning af diverse andre Rems-pumper, Multiseal spæreballoner samt Multiseal testpropper.

Gør det let – lej udstyr til brug af Multiseal

Lej specialbyggede pumper til de opgaver du skal løse med Multiseal.

Kontakt udlejning@multiseal.dk
Tlf. 40283609

Udlejning varetages af

Brørup Elektro ApS
Tirslund 35
6650 Brørup

HVORDAN KAN VI

HJÆLPE DIG?

Har du spørgsmål eller lyst til at vide lidt mere om Multiseal,
er du meget velkommen til at kontakte os.

Klik her for at kontakte os

Over 40 års erfaring med Multiseal