Multiseal til tætning af skjulte rørskader i din bolig

En skjult rørskade er alvorlig

En skjult rørskade er som udgangspunkt alvorlig, fordi der er risiko for store følgeskader. Derfor skal du kontakte en professionel, det kan være din lokale VVS’er eller et lækagesporingsfirma, med det samme, hvis du har mistanke om utætheder. Der findes flere muligheder for at skadesudbedre skjulte lækager, som ikke præcist kan lokaliseres, men blandt de billigste, hurtigste og mest varige løsninger til skadesudbedring, finder du hos Multiseal.

Ved skjulte rør forstås rør, som befinder sig i vægge, mure eller gulve, og rør der er gemt i kanaler, krybekældre, skunkrum og lignende permanent lukkede rum. Derfor kan det være en vanskelig opgave at lokalisere lækagen, hvis du har mistanke om skjulte rørskader i din bolig. Her er Multiseal en effektiv, ressourcebesparende og miljøvenlig løsning til flydende tætning af skjulte rørskader.

Multiseal til flydende tætning af skjulte lækager

Når din lokale professionelle ikke ved præcis, hvor lækagen er, kan Multiseal anvendes som et flydende tætningsmiddel, der tilsættes direkte til vandet i et lukket kredsløb for at tætne skjulte lækager. Når produktet kommer i kontakt med CO2, opnås en hærdning, der giver en permanent forsegling af skjulte lækager.

Den flydende tætning tager kun 3 døgn at udføre, og du slipper helt for byggerod, støj og støv. Ligesom du kan anvende det pågældende rum uden begrænsninger i den periode, hvor tætningen står på. Det bliver ikke meget nemmere – eller billigere – at udbedre skjulte rørskader.

Multiseal er ikke en gør-det-selv-løsning, men et produkt, som udelukkende forhandles til professionelle. Hvis du overvejer, om Multiseal kunne være en løsning for dig og din bolig, kan du altid spørge din lokale professionelle til råds.

Multiseal er desuden et naturprodukt fremstillet af natriumsilicat tilsat cellulosefibre, der må skylles ud i kloakken, da det næsten ingen miljøpåvirkning har. Multiseal er således en mere miljørigtig løsning frem for den traditionelle metode til skadesudbedring.

 

Se videoen og bliv klogere på, hvor nemt Multiseal egentlig virker

 

Hvad dækker skjult rørskade? Bør du tilkøbe en rørskadeforsikring?

Har du en almindelig husforsikring, kan det ende med at være de små forskelle, som får betydning for dig som boligejer. Skjulte rørskader er dyre at udbedre, men med en udvidet rørskadeforsikring hos dit forsikringsselskab kan du typisk få dækket dine omkostninger. Det gælder også for flydende tætning af skjulte lækager i rør med Multiseal.

Dog har betingelserne i din police betydning for, hvorvidt du kan få erstattet skjulte rør til nyværdi, eller om du vil få mindre udbetalt i erstatning, når dit forsikringsselskab først går i gang med at anvende afskrivningstabeller. Derfor bør du omhyggeligt gennemgå dine dækningsvilkår, og vurdere hvilken betydning forskellene vil have for dig og din bolig.

Varig tætning af skjulte rørskader i din bolig

Hvis du vil vide mere om, hvordan du kan anvende Multiseal som flydende tætning af skjulte lækager i din bolig, dit sommerhus eller kolonihavehus, kan du med fordel læse vores kundecases. Og har du brug for at tale nærmere med en professionel, kan du altid kontakte vores certificerede Multiseal-partnere over hele landet, som kan yde den rette rådgivning.

HVORDAN KAN VI

HJÆLPE DIG?

Har du spørgsmål eller lyst til at vide lidt mere om Multiseal,
er du meget velkommen til at kontakte os.

Over 40 års erfaring med Multiseal