Fra skepsis til de varmeste anbefalinger

Personalekonsulent Claus bjerring var først noget skeptisk, da hans VVS’er anbefalede Multiseal til reparation af en skjult lækage i Claus’ nye sommerhus. Men i dag giver han Multiseal sine varmeste anbefalinger. Det både virker og er nemt.

Claus Bjerring sommerhus

Multiseal var det rette valg

Claus Bjerring var noget misfornøjet, da han gennem en længere periode registrerede tryktab på det lukkede system til gulvvarme, han har i sit nye sommerhus. Systemet sørger for varme i to badeværelser, køkken, bryggers og skur i sommerhuset i Ebeltoft.

Han måtte i flere omgange fylde lidt vand på systemet for at få det rette tryk, hvilket ikke er hensigten med et lukket system. Han tog derfor kontakt til sin VVS’er Dan Rasmussen fra Dan’s Varmeservice i Adit.

Det er bare super effektiv løsning, som jeg på det varmeste kan anbefale.

Claus Bjerring, personalekonsulent

Gulvet bliver aldrig det samme
Claus var dog ikke glad for udsigten til at skulle have brudt det nye flisegulv i sommerhuset op. “Det vil aldrig blive helt det samme efterfølgende,” fortæller Claus. “Samtidig var vi ikke sikre på, hvor lækagen præcist var under de x m2.”

Anbefalede Multiseal
Dan Rasmussen anbefalede efter den første besigtigelsen af skaden, at der skulle bruges Multiseal til at læse opgaven. “Jeg har ved tidligere lejligheder anvendt Multiseal med succes på lækager, som den vi så her hos Claus,” fortæller Dan. “Det passer godt til at stoppe lækager, når der kun siver en mindre mængde vand, og installationer er med plastikrør. Det er samtidigt nemt at arbejde med og en effektiv løsning, når vi ikke ved præcis, hvor lækagen er. Som en sidegevinst undgår kunden af få brudt sit gulv op. Det har ofte også stor betydning. Efterfølgende har det vist sig at være den rigtige løsning, selvom Claus var lidt skeptisk på forhånd.”

Casedetaljer

  • Kunde: Claus Bjerring
  • Skade: Lækage under trægulv
  • Multiseal-produkt: Varme
  • Lokation: Ebeltoft
  • VVS'er: Dan’s Varmeservice , Aidt

Over 40 års erfaring med Multiseal