Effektiv og ressourcebesparende

Ressourcebesparende løsning

Anvendelse af Multiseal er en mere ressourcebesparende og miljørigtig løsning end den traditionelle metode til skadesudbedring, da der anvendes færre materialer og mindre tid. Man undgår eksempelvis, at gulve og vægge må brækkes op og siden genetableres.

Multiseal findes i forskellige produktvarianter afstemt efter det miljø, hvor en lækage skal tætnes. Multiseal kan således bruges til lukkede kredse i fjernvarmesystemer, alle varmeanlæg med oliefyr eller brændselskedler, gulvvarmesystemer, afløbs- og kloaksystemer. Der findes også Multiseal til drikkevandsinstallationer, gasinstallationer, solvarmeanlæg og swimming pools.

Effektiv løsning

Alle erfaringer fra både Tyskland og Danmark med Multiseal viser, det er en løsning som holder, når arbejdet udføres rigtigt. Derfor har vi i dag rigtige mange glade slutkunder rundt om i landet som både har undgået svineri, larm og at stå uden vand/varme i flere uger.

Se demonstration
https://www.youtube.com/embed/Og3FYoP7pns?feature=oembed&controls=1&hd=0&autoplay=1&playlist=Og3FYoP7pns&loop=1&mute=0

Se tætning af varmesystem i produktfilmen

Multiseal er ikke en gør-det-selv løsning, men et produkt for certificerede VVS-installatører (Multiseal-partnere). I produktfilmen kan du se en demonstration af, hvordan Multiseal Heat (Varme) anvendes til tætning af en lækage i et varmeanlæg.

Princippet er enkelt: Multiseal-partneren sørger for at dosere den rette mængde Multiseal til det enkelte anlæg i en pumpe med varmelegeme. Pumpen tilsluttes varmeanlægget, og utætheden i kredsen tætnes nu indefra.

Systemet skal nu køre i tre døgn med cirkulation og varme, så tætningen hærdes. Til slut skylles kredsen grundigt igennem med rent vand, og pH-værdien kontrolleres. Nu kan kredsen igen sluttes til varmeanlægget, som nu er tætnet – uden opbrydning af gulve og etablering af nye rør.

Læs mere om de enkelte Multiseal-produktvarianter, som kan benyttes til lækagetætning her.

HVORDAN KAN VI

HJÆLPE DIG?

Har du spørgsmål eller lyst til at vide lidt mere om Multiseal,
er du meget velkommen til at kontakte os.

Klik her for at kontakte os

Over 40 års erfaring med Multiseal