Unipak A/S søger en ny kollega til vores produktion

Er du vores nye produktionsmedarbejder?

Vores produktprogram er en bred palette af produkter til rørsamlinger i VVS-industrien. I Galten producerer vi primært paksalve og glidemidler.

Om jobbet: I samarbejde med de øvrige kollegaer i produktionen skal du varetage opgaver i forbindelse med blandingsprocesser, tapning af produkter og pakkeri. Produktionen deltager aktivt i planlægningen, og sørger selv for let vedligeholdelse af produktionsudstyr, og for at holde en høj rengøringsstandard. Arbejdet kræver ikke specifik baggrund eller uddannelse, men vi forventer, at du ønsker at lære nyt.

Om dig og dine kvalifikationer: Det er en fordel hvis du har erfaring med produktionsarbejde, pakkeri og kørsel med truck. Derudover er du mødestabil og samarbejds- orienteret og bevarer overblikket samt det gode humør – også når der er travlt.

Ansøgning og ansættelsesvilkår: Fuldtidsstilling – 37 timer pr. uge, arbejdstid kl. 7.30-16.00 / fredage kl. 7.30-12-30.

Løn efter aftale. Arbejdssted: Marktoften 3c, 8464 Galten.

Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligst. Ansøgning sendes til: hbr@unipak.dk.

Lidt om virksomheden: Virksomheden har til huse i lyse og moderne lokaler i Galten. Unipak A/S er grundlagt i 1942 og er særdeles velrenommeret og brancheleder i Norden. Unipak A/S har datterselskaber i Polen, Ukraine og Tyskland. Vores produkter bliver i dag solgt i 20 lande. Næsten 90 % eksporteres.

Over 40 års erfaring med Multiseal