Multiseal tætner utætte varmerør og gulvvarme i din bolig.
Kontakt
DEWA VVS & ENERGI A/S

Kontakt DEWA VVS & ENERGI A/S

Andi Andersen er din Multiseal-ekspert på Fyn, hvis du oplever tegn på skjulte rørskader eller lækage i din bolig.

Som privat boligejer kan du komme ud for nogle bekostelige overraskelser, og mange oplever eksempelvis skader på rør og utætheder i gulvvarmerørene. Ofte er det svært at sige, hvornår og hvordan rørskaden er opstået. Men vigtigst er det, at du straks gør noget ved det, ellers kan det blive en besværlig og dyr affære.

Andi Andersen fra firmaet DEWA VVS & ENERGI A/S i Sønderpå Fyn er uddannet i at tætne lækager med Multiseal, som er et flydende tætningsmiddel med over 40 år på bagen. Det tilsættes direkte til vandet i et lukket kredsløb, fx centralvarme, for at tætne skjulte lækager. 

Med Multiseal slipper du for en masse bøvl og besvær, uanset hvem der i sidste ende skal betale regningen. Du undgår eksempelvis, at gulve og vægge må brækkes op og genetableres. Samtidig er det også en mere ressourcebesparende og miljørigtig løsning end den traditionelle metode til skadesudbedring, da der anvendes færre materialer og mindre tid.

Ring eller skriv til os

Andi Andersen står til rådighed for boligejere på Fyn med rådgivning og udbedring af lækager i rør. Ring til Andi og få en snak om Multiseal som løsning på din skjulte rørskade. Du kan kontakte Andi Andersen på telefon +45 6483 1880, direkte på +45 4042 6863 eller sende en mail til andi@dewa-vvs.dk.

Læs meget mere om Multiseal her.

Logo DEWA VVS & ENERGI

 

 

 

 

 

Multiseal er en effektiv løsning til utæt gulvvarme

Oplever du tegn på utæt gulvvarme, kan Multiseal meget vel være løsningen for dig. Især hvis du gerne vil undgå besværet og omkostningerne ved at bryde dit gulv op. For det bliver aldrig helt det samme igen. Multiseal er et flydende tætningsmiddel, som tilsættes direkte til vandet i et lukket kredsløb for at tætne skjulte lækager. Det tager 3 døgn at udføre reparationen, og du slipper helt for byggerod.

Multiseal giver dig en varig tætning af skjulte lækager, som desuden næsten ingen miljøpåvirkning har. Derfor er det ofte mere ressourcebesparende og miljørigtigt sammenlignet med den traditionelle metode, da der anvendes færre materialer og mindre tid. Og du kan endda anvende det pågældende rum uden begrænsninger i løbet af de 3 dage, hvor tætningen står på.

Det bliver ikke meget nemmere.
Kontakt os, hvis du har spørgsmål
Se demonstration
https://www.youtube.com/embed/Og3FYoP7pns?feature=oembed&controls=1&hd=0&autoplay=1&playlist=Og3FYoP7pns&loop=1&mute=0

Se tætning af varmesystem i produktfilmen

Multiseal er ikke en gør-det-selv løsning, men et produkt for certificerede VVS-installatører (Multiseal-partnere). I produktfilmen kan du se en demonstration af, hvordan Multiseal Heat (Varme) anvendes til tætning af en lækage i et varmeanlæg.

Princippet er enkelt: Multiseal-partneren sørger for at dosere den rette mængde Multiseal til det enkelte anlæg i en pumpe med varmelegeme. Pumpen tilsluttes varmeanlægget, og utætheden i kredsen tætnes nu indefra.

Systemet skal nu køre i tre døgn med cirkulation og varme, så tætningen hærdes. Til slut skylles kredsen grundigt igennem med rent vand, og pH-værdien kontrolleres. Nu kan kredsen igen kan sluttes til varmeanlægget, som nu er tætnet – uden opbrydning af gulve og etablering af nye rør.

Læs mere om de enkelte Multiseal-produktvarianter, som kan benyttes til lækagetætning her.

Over 40 års erfaring med Multiseal